Nachtje weg last minute

Toe aan een heerlijk nachtje weg met uw geliefde, familie of vrienden? Dan bent u bij Van der Valk aan het juiste adres! Doordat een groot aantal van onze hotels in mooie natuurgebieden gelegen zijn, kunt er heerlijk op uit tijdens een last minute nachtje weg. 

Last minute nachtje weg in Nederland

Ontdek de Nederlandse natuur met de fiets! Fiets door het prachtige landschap van de Utrechtse Heuvelrug fietsen wanneer u bij Van der Valk De Bilt – Utrecht overnacht. Daar kunt u de prachtige kastelen en buitenplaatsen bezoeken. Het ideale gebied dus om er met de fiets op uit te gaan!   

Indien u meer houdt van een wandeling in prachtige natuur die Nederland te bieden heeft, zou u ook natuurgebied de Veluwe kunnen ontdekken. Wanneer u dan bij Van der Valk Apeldoorn – De Cantharel een arrangement boekt, overnacht u midden in de natuur. 

Nachtje weg aan zee

Ook kunt u genieten van een last minute nachtje weg aan zee. Doordat Van der Valk Hotel Texel – De Koog en ons nieuwe hotel in Noordwijk niet ver gelegen zijn van de zee, kunt u voor een mooie avondwandeling gaan of genieten van de zonsopgang na een heerlijke overnachting in het hotel. 

Last minute weg met het gezin 

Bent u op zoek naar een last minute nachtje weg met het gezin? Dat kan! Bij een aantal van onze hotels kunt u de familiekamer boeken. Het voordeel van deze kamer zijn de “connecting doors”. Zo kunt u ongestoord genieten met uw geliefde, maar met de kinderen dichtbij. Natuurlijk kunt er ook op uit met de kinderen. Bezoek bijvoorbeeld de Efteling, Ouwehands Dierenpark, of een van de andere amusementsparken die Nederland te bieden heeft. 

Geniet van onze faciliteiten 

Na een volle dag van activiteiten, kunt u heerlijk tot rust komen in het hotel. U kunt gebruik van alle faciliteiten die het desbetreffende hotel te bieden heeft. Lekker ontspannen in de wellness, borrelen op het terras of genieten van een culinair diner in het restaurant. Het kan allemaal bij Van der Valk!