VERLENG JOUW ZOMER MET DE NAZOMERDEALS

Speciaal om het seizoen af te sluiten bieden de Van der Valk hotels een nazomeraanbieding. De perfecte aanleiding voor een weekendje weg in uw favoriete Van der Valk hotel. De nazomerdeals kunt u boeken van 8 t/m 21 september en de korting loopt op tot wel 30%!

Geniet van de laatste zonnestralen en doe alles wat u deze zomer nog graag had willen doen. Pak bijvoorbeeld de fiets, maak een wandeling in een natuurgebied of ontdek de omliggende steden. Bent u al meer bij de herfst met uw gedachten? Dan is een Heerlijke Herfst arrangement ideaal voor u. Geniet van volledig verzorgd verblijf met een overnachting in een comfortabele hotelkamer inclusief ontbijt en tot slot een culinair diner.

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter

Fiets- en wandelroutes

Fietsen en wandelen is een geweldig middel om de cultuur en natuur beter te leren kennen. Vanuit de hotels heeft u de ruimte om ervan te genieten. Veel van de Van der Valk hotels verhuren (elektrische) fietsen, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen fiets meenemen. Verkent u liever te voet de omgeving? Veel van onze hotels bieden speciale wandelroutes aan.

Culinair genieten

Veel Van der Valk hotels hebben seizoensgebonden gerechten zodat u de meest verse producten kunt proeven. Met de komst van de herfst betekent dat ook een nieuwe menukaarten voor de Van der Valk hotels. De chef-koks laten zich volop  inspireren door het seizoen om zo de lekkerste gerechten voor u te kunnen bereiden, die perfect aansluiten bij de komende herfst. Naast de seizoengerechten kunt u natuurlijk nog steeds rekenen op de vertrouwde klassiekers. Zo hebben wij voor u de ideale balans gecreëerd.

Heeft u een Valk Loyal account dan spaart u ook nog eens €2,50 p.p. tegoed op het gehele verblijf zodra u boekt met uw Valk Account.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten