Last minute Pasen

Heeft u al plannen voor Pasen? Zo niet, dan bent u bij Van der Valk op het juiste adres. Van der Valk heeft verschillende arrangementen te bieden met Pasen, zo is er voor iedereen een perfecte keuze. Zo kunt u genieten van een heerlijke paasbrunch in een restaurant, die geschikt is voor de hele familie. Pasen toch liever iets uitgebreider vieren? Kom dan genieten van een ontspannen weekendje weg in een van de luxe hotels met een last minute Paasarrangement. Vier Pasen in een van de Van der Valk Hotel & Restaurants met een last minute deal.

Last minute Paasarrangement

Wilt u van het Paasweekend liever een mini vakantie maken? Dan is een last minute met Pasen de perfecte manier om er even tussen uit te zijn. Geniet van een relaxed verblijf in een van de luxe hotels en kom volledig tot rust. Kies een last minute hotel dicht bij de zee, een bos of in een grote stad. De omgeving van de hotels hebben veel te bieden en zijn ideaal om een fiets te huren en erop uit te gaan. Kortom, Van der Valk biedt alle ingrediënten voor een fantastisch last minute Pasen.

Last minute Paasbrunch

De perfecte last minute activiteit om met de hele familie te doen met Pasen is; brunchen. Kom volledig verzorgd genieten van een heerlijke paasbrunch tegen een aantrekkelijk prijs. U wordt feestelijk verwelkomt met een welkomstdrankje en kunt daarna genieten van een uitgebreid buffet. De paasbrunch is voor de hele familie geschikt, zo worden er allerlei kinderactiviteiten georganiseerd voor de jongste gasten. Hierdoor kan iedereen genieten van een leuke middag en hoeven de kinderen niet lang stil te zitten. 

Boek online een last minute Pasen

Heeft u een keuze gemaakt voor de ideale last minute met Pasen? Dan hoeft u alleen nog een hotel of restaurant te kiezen voor uw verblijf. Een last minute deal kunt u eenvoudig boeken via de hotelsites. Neem een kijkje tussen alle hotels die meedoen met de last minute arrangementen. Twijfel niet en boek vandaag nog een last minute Paasarrangement en geniet van een heerlijk ontspannen Pasen bij Van der Valk!

Bekijk deelnemende hotels