Uiteten met Pasen bij Van der Valk

Pasen is het ideale moment om met familie of vrienden iets leuks te gaan doen. Op 1e en 2e paasdag bent u van harte welkom om te genieten in een Van der Valk hotel. Veel van de hotels hebben speciaal voor u een paasaanbod samengesteld waardoor u extra voordelig Pasen kunt vieren. Zo kunt u heerlijk uit eten tijdens uw nachtje weg met Pasen of genieten van een paasarrangement.

Paasaanbod

Bij Van der Valk kunt u profiteren van een breed aanbod om de paasdagen zo gezellig mogelijk te maken. Kom genieten van een heerlijk uitgebreide paasbrunch samen met familie of vrienden. Tijdens deze paasbrunch wordt u feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje om vervolgens deel te nemen aan een uitgebreid buffet. U heeft keuze uit warme en koude gerechten, verse salades, luxe broodsoorten met vers beleg en verschillende vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Daarnaast zijn er verschillende dranksoorten waar u uit kunt kiezen.

Wilt u toch liever uit eten tijdens Pasen? Laat u verrassen tijdens het á la carte paasdiner bij één van onze Van der Valk hotels. Onze chefs hebben een speciale menukaart samengesteld van hun favoriete seizoensgerechten. Met een breed aanbod verse streek- en seizoensproducten is er voor ieder wat wils. Toch liever een buffet? Bij Van der Valk zijn we van alle gemakken voorzien. Met een ruime keuze uit verschillende warme en koude gerechten bieden de Van der Valk hotels een Live Cooking paasbuffet aan. Hier staan onze chef-koks klaar om à la minute de lekkerste gerechten voor u klaar te maken. Na dit overheerlijke paasbuffet is er ook nog een dessertbuffet waar u de avond mee kunt afsluiten.

Paasarrangementen

Wilt u een gezellig weekend weg met Pasen of gewoon een nachtje weg? Kies dan voor de meerdaagse paasarrangementen. Zo kunt u uw paasbrunch, paasdiner of paasbuffet combineren met een overnachting in een luxe kamer. Tijdens het paasweekend kunt u deelnemen aan paasactiviteiten. Geniet tijdens uw verblijf van een fietstocht, een bezoek aan de wellness of breng een bezoek aan een dierentuin in de buurt.

Komt u genieten van een paasarrangement met kinderen? Speciaal voor deze jonge gasten zijn er in verschillende kinderactiviteiten georganiseerd bij de hotels. Zo kunnen de kinderen geschminkt worden en eieren schilderen. Ook kunnen zij de paashaas helpen met het zoeken naar paaseitjes. Wie zal dit jaar de paashaas helpen?