Overnacht in een Van der Valk hotel in Flevoland

Wilt u er heerlijk op uit om actief in de buitenlucht te zijn? Dan is de regio Flevoland de plek voor u! Hier kunt u langs verschillende musea gaan of heerlijk erop uit gaan met de kinderen naar het bos. Ook voor de racefans is er een hele mooie kartbaan in de open lucht! Kortom, voor iedereen en elke leeftijd is er wel iets te beleven!

Een van de grootste en leukste attractieparken ligt in de regio Flevoland, namelijk Walibi Holland.  Hier kunt u de hele dag genieten van spannende attracties met vrienden, familie of uw partner. Het is het perfecte uitje voor degene die van actieve activiteiten houdt. U kunt hier in meer dan 30 attracties waaronder ook een aantal waterattracties!
Na een heerlijke dag vol actie en plezier kunt u verblijven bij een van de Van der Valk hotels in de regio. Hier kunt u in rust en luxe verblijven en dat zorgt voor de perfecte afsluiter van uw dag. 

Gaat u liever de natuur in met de kinderen? Dan is het grootste speelbos van Nederland “het Belevenissenbos” iets voor u en uw familie! Hier kunnen uw kinderen in de vrije natuur kilometers lang slootje springen of door de sloten rennen. Ook bevinden zich hier meer dan 50 survivalhindernissen zoals een stormbaan, eilandjes en een parcours. Het belevenissenbos is geschikt voor kinderen van 6 tot 16 jaar.

Voor degene die meer van de cultuur is, heeft de regio ook nog verschillende musea. Bijvoorbeeld Werelderfgoed Schokland. Dit is een archeologisch monument vol prachtige bodemschatten. Een plek tussen land en water waar eeuwenlang mensen woonden. Hier kunt u het verborgen verleden ontdekken.

Bent u meer van de gezelligheid in de stad en het winkelen? Dan is Bataviastad de plek voor u! Hier kunt u heerlijk de hele dag door alle winkels lopen en genieten van leuke restaurants. Het bevindt zich vlak naast het Markermeer. Verder kunt u heerlijk eten bij de restaurants langs het water om de dag af te sluiten.

Een van de grootste en leukste attractieparken ligt in de regio Flevopark, namelijk Walibi Holland.

Deelnemende hotels

Toon filters