Den Haag

Den Haag

Ontdek Den Haag

Den Haag, de hofstad en internationale stad van Vrede en Recht, kent een enorme schat aan kunst, cultuur en historische bezienswaardigheden. Je kunt er dagenlang rondstruinen, cultuurproeven en winkelen. Den Haag heeft een groot aanbod van bijzondere winkeltjes, chique boetieks, galerieën en warenhuizen. Ontdek de allure van Den Haag.

Hof en paleizen

In een bezoek aan Den Haag mag een kijkje op het Binnenhof niet ontbreken. In dit schitterende 13e eeuwse gebouwencomplex zetelt de regering. Je kunt een rondleiding krijgen door de Ridderzaal en de Eerste en Tweede Kamer. In het Mauritshuis kun je grote meesters zoals Vermeer bewonderen. Werk van Mondriaan vind je in het Gemeentemuseum. Den Haag heeft ook veel monumenten die je beslist eens moet bekijken. Ga eens langs bij het Paleis Noordeinde, het Vredespaleis of de Koninklijke Stallen.

Oranje en Passage

Den Haag biedt diverse stadswandelingen. Daarmee maak je onder andere kennis met het Huis van Oranje. Of kies voor een shoppingroute waarmee je de leukste winkeltjes van Den Haag ontdekt. De Passage is een overdekte winkelstraat uit de 19e eeuw met diverse boetiekjes. Even buiten Den Haag liggen landgoederen en imposante buitenverblijven zoals Landgoed Oosterbeek, Duinweide en Clingendael. Neem in Scheveningen een duik in de Noordzee of maak er een frisse strandwandeling.

Van plan Den Haag te bezoeken? Maak het uitje dan compleet met een overnachting in een van de Van der Valk hotels of maak gebruik van het onderstaande aanbod.

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Stedentrips nabij Den Haag