Stedentrips

Veenendaal

Veenendaal

Ontdek Veenendaal

Veenendaal is in 2005 uitgeroepen tot Winkelstad van het Jaar. Dat is goed te merken aan de vele winkelgelegen die u er vindt. De overdekte winkelcentra bieden een zeer divers aanbod, van exclusieve boetiekjes tot grote winkelformules. Genoeg geshopt? Binnen enkele minuten bent u in de schitterende natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Onbeperkt shoppen

De honderden winkels van Veenendaal zijn verspreid over zowel overdekte als over de winkelgebieden. Een van de grootste is de Passage Corridor waar u overdekt kunt rondstruinen door zowel grote als kleine winkels. Veenendaal heeft een sterke centrumfunctie voor de regio. Dit betekent dat de hele omgeving in Veenendaal komt shoppen. En dat levert weer een breed assortiment op. Elke dinsdag en zaterdag is er een gezellige markt. Op vrijdag is het koopavond.

Heuvelrug en Pyramide

Veenendaal ligt aan Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. In dit prachtige, glooiende natuurgebied komt u nog zeldzame dieren en planten tegen. U kunt eindeloos wandelen of fietsen zonder iemand tegen te komen. De uitgestrekte bossen en heide lopen van de Grebbenberg tot het Gooimeer. U komt langs buitenplaatsen, landgoederen en uiterwaarden. Bekende bezienswaardigheden in de buurt zijn het Kröller-Müller Museum, Ouwehands Dierenpark en de Pyramide van Austerlitz.

Boek een arrangement en combineer uw bezoek aan Veenendaal met een overnachting in een van onze hotels.

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Stedentrips nabij Veenendaal