Zaalverhuur Van der Valk

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor zaalverhuur? Bij Van der Valk bieden wij een uitgebreid aanbod aan diverse zalen voor al uw evenementen. Of het nu gaat om een vergadering, een grootschalig congres, of een speciale productlancering of een bruiloft, onze Van der Valk hotels door heel Nederland staan klaar om u de perfecte (vergader)ruimte te bieden. Onze hotels zijn altijd gemakkelijk bereikbaar en bij vrijwel alle hotels kunt u gratis parkeren.

Ook als u op zoekt bent u naar zaalverhuur in Amsterdam of Utrecht. Onze Van der Valk hotels in deze bruisende stad bieden u de ideale setting voor uw evenement. Met de moderne faciliteiten van onze hotels in en de uitstekende service, zorgen we ervoor dat uw evenement in Amsterdam of Utrecht een groot succes wordt.

Professioneel en onbezorgde zaalverhuur: Uw evenement in goede handen

Ons ervaren sales team staat voor u klaar om u te begeleiden in de keuze van de juiste zaalverhuur en om uw dag tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken graag met u mee over de voorbereiding en uitvoering van uw evenement of vergadering. Kies uit onze vergaderarrangementen of laat ons maatwerk leveren dat precies aansluit bij uw wensen. Onze luxe en moderne vergaderfaciliteiten voegen een waardevolle dimensie toe aan uw evenement, waardoor het een gegarandeerd succes wordt.

Comfort en gemak voor uw gasten

Bij Van der Valk willen we dat uw gasten zich welkom voelen en volop kunnen genieten van uw evenement. Daarom bieden we niet alleen uitstekende zaalverhuur, maar ook de mogelijkheid om hotelovernachtingen te boeken voor uw gasten. Of het nu gaat om een meerdaags congres of een evenement dat tot laat in de avond doorgaat, uw gasten kunnen ontspannen en genieten van hun verblijf in onze comfortabele hotels.

Naast de perfecte zaalverhuur kunt u ook genieten van onze culinaire hoogstandjes. Trakteer uw gasten op een heerlijke lunch of diner in onze sfeervolle restaurants of laat u verwennen met ons Live Cooking buffet.

Kies voor zaalverhuur bij Van der Valk en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw zakelijke succes.

Neem vrijblijvend contact op