Verrassende Ideeën
Vanzelfsprekend Van der Valk

De scherpste Van der Valk Deals

Wil je voor een leuke prijs een weekendje weg of een nachtje slapen in jouw favoriete Van der Valk hotel? Bekijk dan bovenstaande Van der Valk deals die wij voor jullie hebben geselecteerd. Van familieaanbiedingen tot aan culinaire deals waar je van gaat watertanden!

Elk seizoen de beste deals bij Van der Valk

Vier het seizoen bij Van der Valk! Het hele jaar door bieden namelijk veel van onze Van der Valk hotels deals aan die speciaal gericht zijn op het seizoen. Zo bieden onze hotels de volgende arrangementen aan:

Boek jij een van bovenstaande arrangementen? Dan geniet jij van een volledig verzorgd pakket waarbij je overnachting, ontbijtbuffet en diner in één voordelige prijs worden aangeboden. Zo begin jij je verblijf al lekker ontspannen. Heb je behoefte aan nog meer ontspanning? Bekijk dan welke hotels over een wellness en zwembad beschikken en verwen jezelf met een van de Van der Valk deals!

Naast de seizoensarrangementen bieden onze Van der Valk hotels ook speciale seizoensdeals aan. Zo profiteer je van een overnachting inclusief ontbijt voor een éxtra scherpe prijs. Ideaal voor als je een stedentrip wilt maken of als je een stevige fietstocht of wandeltocht wilt maken in de omliggende natuur van het hotel.

Trakteer jezelf op een extra gratis nacht

Ben je benieuwd naar Van der Valk aanbiedingen waarmee je extra voordelig verblijft? Dan zijn de Van der Valk 3=2 aanbiedingen vast wat voor jou. Bepaalde hotels bieden namelijk 3 nachten aan voor de prijs van 2! Zo verblijf je 4 dagen voor een extra leuke prijs. Ideaal als je een midweek weg wilt of je weekendje weg wilt uitbreiden met een extra nachtje.

Valk Loyal

Voor onze loyale gasten hebben wij een speciaal programma opgesteld. Met Valk Loyal spaar je met elke online boeking voor korting op je volgende verblijf, blijf je op de hoogte van de laatste Van der Valk acties én profiteer je van extra’s zoals een gratis welkomstdrankje. Ben jij geïnteresseerd in Valk Loyal? Maak dan je eigen Van der Valk account aan en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.