Faciliteiten bij Van der Valk

Overnacht u binnenkort bij Van der Valk of bent u nog op zoek naar een geschikt hotel? Dan kunnen de faciliteiten van het hotel een rol spelen in uw keuze. Bij Van der Valk geniet u niet alleen van luxe faciliteiten op uw kamer of suite maar ook in het hotel. Bent u nieuwsgierig bij welk hotel u uw huisdier mee mag nemen of waar u een fiets kunt huren? Om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken, kunt u op deze pagina alle faciliteiten naar keuze selecteren om het geschikte hotel te vinden.

Kom tot rust in de wellness

Tijdens uw verblijf heeft u de mogelijkheid om te ontspannen door gebruik te maken van de luxe wellnessfaciliteiten van de Van der Valk hotels. Het aanbod van deze faciliteiten is per hotel verschillend en loopt uiteen. Zo vindt u in het ene hotel een infrarood sauna en een verwarmd zwembad en bij het andere hotel een bijzondere wellnesstuin. Ontdek de verschillende wellnessfaciliteiten van de hotels.

Bestel roomservice

Heeft u een drukke dag gehad en wilt u volledig uitrusten op uw kamer? Of bent u samen met uw partner een romantisch nachtje weg? Bij Van der Valk kunt bij alle hotels genieten van roomservice op de kamer of suite. Bestel een heerlijk diner met een flesje wijn of geniet van een ontbijt op bed.

Verken de omgeving per fiets

Wilt u de omgeving van het hotel per fiets verkennen? Dan kunt u bij de receptie verschillende soorten fietsen huren. Wilt u graag op een elektrische fiets of bijvoorbeeld een moutainbike? Vraag naar de mogelijkheden bij het hotel voor aankomst van uw verblijf. Uiteraard kunt u ook uw eigen fiets meenemen naar het hotel en deze stallen in de fietsenstalling. 

Verblijf met uw huisdier

Wilt u graag met uw trouwe viervoeter een nachtje verblijven in het hotel? Bij verschillende Van der Valk hotels is uw huisdier welkom op de kamer tegen vergoeding. We hebben voor u een overzicht gemaakt bij welke hotels uw huisdier welkom is. Wij adviseren u nog contact op te nemen met het hotel voor de actuele informatie.

Ontdek ook:

Deelnemende hotels

Toon filters