Van der Valk Hotels in België

Onder Nederland vindt u het prachtige land België. Onze zuiderburen hebben veel te bieden. Ontdek de schoonheid van steden als Antwerpen, Brugge en Gent en eet typisch Belgische gerechten zoals wafels en friet. België heeft een rijke geschiedenis van kunst en cultuur en heeft vele musea waar u zich kunt onderdompelen in het werk van bekende Belgische kunstenaars. Een hotel in België is een perfecte manier om dit prachtige land in ultiem comfort te ontdekken. Weten wat er te doen is in België? Deze gids helpt u het land van chocolade en bier te ontdekken!

Terug naar de Middeleeuwen in Gent

Gent ligt in het westen van België. Hoewel deze stad middeleeuws en vol historie en cultuur is, is Gent ook een levendige studentenstad met gezellige barren en lange winkelstraten. Een van de meest opvallende bezienswaardigheden in Gent is Burcht Gravensteen. Dit middeleeuwse fort ligt midden in de stad. Er zijn verschillende tentoonstellingen met oude wapens, vanaf het dak heeft u een geweldig uitzicht en in het fort zijn twee musea gevestigd. Vergeet niet een wandeling te maken door het stadscentrum van Gent: prominente kerken en kathedralen sieren het centrum en historische huizen zorgen voor prachtige straten. Slaap bij Van der Valk Hotel Gent om te genieten van alle comfort tijdens een overnachting in een geweldig hotel in België.

Antwerpen: de stad van food, fashion en speciaalbieren

Antwerpen is de stad bij uitstek voor foodies. Voor al het culinaire aanbod dat deze stad te bieden heeft, moet u beslist ruim de tijd nemen: duik in een van de vele chocoladewinkels, proef de zogenaamde 'Antwerpse handjes', bestel een 'Bolleke' en feest op een zakje Vlaamse frietjes. Naast het ruime aanbod aan eten in Antwerpen zijn er in deze stad ook veel bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn. Slenter door de smalle straatjes van het historische centrum van Antwerpen met zijn eeuwenoude huizen. In deze wijk vind je ook de Grote Markt, het hart van de stad. De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal is de andere trekpleister van de oude stad, een imposante gotische kathedraal met een toren van 123 meter hoog. Maak je bezoek aan Antwerpen compleet met een overnachting in Van der Valk Hotel Antwerpen, een viersterrenhotel in België.

Een bezoekje waard

Naast Antwerpen en Gent zijn er nog meer steden en hotels in België die zeker een bezoek waard zijn. Verblijf in Van der Valk Hotel Brugge-Oostkamp en slaap in het voormalige kasteel Cruydenhove. Kom helemaal tot rust in de spa van Van der Valk Congres & Spa Hotel Mons. Luik is ook een prachtige stad om te bezoeken. Maak uw bezoek aan deze stad compleet met een verblijf in Van der Valk Hotel Sélys Liège.

Wil je meer hotels in België ontdekken? Kijk dan op onze overzichtspagina!