Vier de zomer in een Van der Valk hotel in juli

Vier de zomer bij een van de Van der Valk hotels in de maand juli! Tijdens de warme dagen kunt u verkoeling opzoeken door een hotel met zwembad te boeken. Daarnaast beschikken de hotelkamers over airconditioning waardoor u in een koele kamer overnacht. Wilt u meerdere nachten verblijven? Boek dan een 3=2 arrangement waar u 3 nachten verblijft voor de prijs van 2. Met dit arrangement heeft u de mogelijkheid om voordelig een paar nachtjes te verblijven in een hotel in juli.

Wilt u tijdens de zomervakantie met kinderen even er tussen uit? Dan is een vakantie in eigen land bij Van der Valk de perfecte uitvalbasis! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hotel met een badplaats in de buurt. Ook voor de wandel- en fietsliefhebbers is er in de buurt van de hotels tijdens de zomer iets te beleven. Tijdens uw verblijf in een hotel in juli kunt u er op uit gaan voor een mooie fietstocht door bijvoorbeeld de Veluwe en andere mooie natuurgebieden. Wilt u gegarandeerd zijn van een zonvakantie in juli? Verblijf dan in een van de prachtige resorts op Curaçao, Bonaire, Spanje of Zuid-Frankrijk.

Geniet samen van een heerlijk weekend weg in juli. Fiets door de bossen, wandel over het strand of bezoek de winkelstraten van grote steden. Na een heerlijke dag buiten in de natuur doorgebracht te hebben, kunt u gratis gebruik maken van de faciliteiten in het hotel. Ontspan in de wellness of neem een verfrissende duik in het zwembad. Zo komt u helemaal tot rust tijdens uw verblijf in een van de Van der Valk hotels. Zien wij u deze zomer terug in een van de hotels?