Ontdek onze verrassende acties

Een fantastisch verblijf bij Van der Valk

Deze zomer een paar dagen weg wordt nóg leuker met de Van der Valk 3=2 aanbiedingen! U verblijft namelijk 3 nachten en betaalt er maar 2! U profiteert dus van scherpe kortingen waardoor u extra veel leuke dingen kunt doen in en rondom het hotel.

Stedentrips

Ontdek de stad

Een stedentrip is de ideale mix voor cultuurliefhebbers, shoppers en Bourgondiërs. Een paar dagen ertussenuit en genieten van de mogelijkheden. Stedentrips laten zien dat u niet ver weg hoeft om te kunnen genieten van andere culturen! Bovendien zijn veel steden gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Hoog Zomer arrangement

Geniet van de zomer

Speciaal om het seizoen te vieren bieden de Van der Valk hotels een zomerdeal aan. Dé perfecte aanleiding voor een weekendje weg in een Van der Valk hotel in eigen land. U begint de volgende dag extra goed met een luxe ontbijt en sluit de dag af met een diner naar keuze. Zo heeft u gedurende de dag genoeg tijd en energie voor een leuke fiets-, of wandeltocht.

Ben u een groot fan van de golfsport? Of vind u het ontspannen om een balletje te slaan op een mooie golfbaan? Bij Van der Valk zijn er genoeg mogelijkheden om een keuze te maken uit diverse golfarrangementen. In zowel binnen- en buitenland zijn er prachtig gelegen golfbanen in de buurt van onze hotels.

Wilt u deze zomer voordelig overnachten bij Van der Valk? Dan vindt u op deze pagina de beste aanbiedingen van alle Valk Verrast hotels! Ga er even gezellig samen of met het gezin voordelig tussenuit! Gaat u graag fietsen of wandelen? Wilt u graag genieten van een vakantie in eigen land? Bekijk alle huidige acties en vind de beste Van der Valk aanbieding die bij u past!