Geniet samen in een hotel in mei

Bij Van der Valk kunt u gemakkelijk een hotel in mei boeken om de lente te vieren. De temperaturen stijgen en daarmee is dit hét moment om de mooie omgeving rondom de hotels te ontdekken. Kies bijvoorbeeld voor een actief weekendje weg met diverse wandelingen of fietstochten. Bent u op zoek naar goedkope mini vakantie in mei? Boek dan de 3=2 deal, waar u 3 nachten verblijft en maar voor 2 nachten betaalt! Ideaal voor als u leuke dingen wilt doen in de omgeving. Zo kunt u gemakkelijk leuke stedentrips maken en diverse culturele plekken bezoeken. Wilt u er gezellig op uit met het hele gezin? Dan is een Van der Valk hotel in mei de perfecte uitvalbasis voor een leuk nachtje of weekendje weg. Bezoek bijvoorbeeld een attractiepark waar u zich een dag vermaakt samen met de kinderen. Diverse hotels beschikken over een zwembad waar u met veel plezier in het water kunt plonsen met de kinderen. Kortom, bij Van der Valk valt er genoeg te beleven voor zowel jong als oud!

Zonvakantie in mei

Bent u op zoek naar een zonnig verblijf in mei? Dan heeft u bij Van der Valk een ruime keuze uit hotels in de Benelux, Duitsland, Spanje, Frankrijk en tot slot de Nederlandse Antillen. U kunt dus gemakkelijk uw vakantie dichtbij huis zoeken, maar ook in het buitenland! Wilt gegarandeerd genieten van de zon? Dan zijn de Nederlandse Antillen de plek waar u moet zijn. Op zowel Bonaire als Curaçao heeft u de kans om heerlijk op het strand te vertoeven.

Geniet van mooie aanbiedingen in mei bij Van der Valk

Heeft u zin in een spontaan weekend weg in mei? Bekijk dan alle aanbiedingen en lastminutes bij Van der Valk op de volgende pagina. Zo kunt u er last minute voordelig op uit! Bezoek uw favoriete Van der Valk hotel en geniet van het prachtige lenteseizoen.