Ontdek onze verrassende acties

Een fantastisch verblijf bij Van der Valk

Geniet u ook zo van het voorjaar? Lammetjes in de weide, narcissen die verschijnen en de temperatuur die langzaam oploopt. Na de sfeervolle wintermaanden is het nu tijd voor de lente! Boek alvast ons Vrolijk Voorjaar arrengement en haal alles uit dit prachtige seizoen.

Wilt u samen met uw gezin of partner een gezellig dagje eropuit tijdens uw nachtje weg? Rondom de Van der Valk hotels is er veel te beleven en te bewonderen. Bezoek bijvoorbeeld een dierentuin, zwemparadijs, museum, theater of een pretpark. Er is genoeg te doen voor jong én oud! Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en België kunt u zich goed vermaken.

Wilt u er graag een gezellig weekendje tussenuit? Misschien samen met uw partner of met het hele gezin? Met de Van der Valk acties geniet u van de allerbeste aanbiedingen. Wij hebben de kortingen en deals netjes op een rij gezet. Welke actie kiest u?

Arrangementen

3=2 Aanbieding

Deze lente een paar dagen weg wordt nóg leuker met de Van der Valk 3=2 aanbiedingen! U verblijft namelijk 3 nachten en betaalt er maar 2! U profiteert dus van scherpe kortingen waardoor u extra veel leuke dingen kunt doen in en rondom het hotel.

Overnacht u binnenkort bij Van der Valk of bent u nog op zoek naar een geschikt hotel? Dan kunnen de faciliteiten van het hotel een rol spelen in uw keuze. Bij Van der Valk geniet u niet alleen van luxe faciliteiten op uw kamer of suite maar ook in het hotel. Bekijk snel al onze faciliteiten!