Ontdek onze verrassende acties

Een fantastisch verblijf bij Van der Valk

Geniet van de laatste zonnestralen en doe alles wat u deze zomer nog graag had willen doen. Pak bijvoorbeeld de fiets, maak een wandeling in een natuurgebied of ontdek de omliggende steden. Speciaal om het seizoen af te sluiten bieden de Van der Valk hotels een nazomeraanbieding. De perfecte aanleiding voor een weekendje weg in uw favoriete Van der Valk hotel!

Stap op de fiets

Heerlijk fietsen

Wilt u in de nazomer genieten van prachtige fietsroutes? De omgeving van de Van der Valk hotels biedt uitstekende mogelijkheden om er met de fiets op uit te gaan. Geniet bijvoorbeeld van een mooie fietstocht over de Veluwe, waar u eindeloos kunt genieten van de natuur of maak een prachtige fietsroute door de bossen.

Aanbiedingen

3=2 minivakantie

Deze nazomer een paar dagen weg wordt nóg leuker met de Van der Valk 3=2 aanbiedingen! U verblijft namelijk 3 nachten en betaalt er maar 2! U profiteert dus van scherpe kortingen waardoor u extra veel leuke dingen kunt doen in en rondom het hotel.

Ontspannen in de nazomer

Weekend weg

Wilt u graag een weekend weg in september? Dan heeft u bij Van der Valk verschillende scherpe aanbiedingen. Met een verblijf in een van de hotels kunt u samen genieten, met vrienden of met familie. Van der Valk brengt u naar de leukste plekken in Nederland! 

Optimaal genieten

Hotel met spa

Als u op zoek bent naar een ultiem nachtje weg in een hotel met spa, dan bent u bij Van der Valk aan het juiste adres. Bijna alle hotels beschikken over wellnessfaciliteiten zodat u tijdens uw verblijf tot rust kunt komen. Wilt u even ontsnappen van de winter of samen even bijkomen na een drukke periode? Bekijk dan onze hotels met spa.