Overnacht in een Van der Valk hotel in Zuid-Holland

Regio Zuid-Holland: De plaats waar u kunt genieten van de kleurrijke tulpenvelden van de Keukenhof en de welbekende Markthal van Rotterdam kunt bezoeken. Deze regio beschikt over talloze activiteiten, bezienswaardigheden en gezellige steden. 

Wilt u de regio met uw kinderen bezoeken? Breng dan een bezoek aan Diergaarde Blijdorp. Ontdek de bijzondere diersoorten die Blijdorp rijk is en leer tijdens uw bezoek meer over de geschiedenis van de dieren. Daarnaast organiseert de diergaarde ook verschillende educatieve activiteiten en kan uw kind zich goed vermaken. Wilt u meer ontdekken over de geschiedenis van Nederland? In regio Zuid-Holland vindt u verschillende musea die u gezien moet hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Nationaal Museum of Antiquities (Rijksmuseum van Oudheden), of breng een bezoek aan het Royal Delft Museum. Dit is een aardefabriek uit de 17e eeuw, waar nog steeds Delfts Blauw wordt gemaakt volgens de oude traditie. Leer iets over de geschiedenis, ambacht en de innovatie van dit koninklijke bedrijf! Een echte aanrader!

Meer op zoek naar gezellige winkelstraten? Dan kunt u uw hart ophalen in Zuid-Holland. De regio beschikt over gezellige steden waar u overdekte winkelcentra en winkelstraten vindt. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Passage in Den Haag. Dit bevindt zich in het hart van het centrum, omringt door gezellige winkelstraten. Voor een regenachtige of koude dag, is een overdekt winkelcentrum perfect. In Rotterdam vindt u het Alexandrium Shopping Center. Het overdekte winkelcentrum heeft gezellige winkels en eetmogelijkheden waar u zich de hele dag kunt vermaken. 

De regio is ook rijk aan natuurgebieden en stranden. Waai tijdens een wandeling op het strand van Scheveningen even heerlijk uit en kom vervolgens bij met een heerlijk drankje op de boulevard. Of ontdek de duinen in Hoek Van Holland. Deze regio is perfect voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

Deelnemende hotels

Toon filters