Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp

Ervaar Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp in Rotterdam is een van de oudste dierentuinen van Nederland. In het park maakt u een adembenemende wereldreis langs vele leefomgevingen van dieren. Van Antartica tot het tropische regenwoud van de Amazone. In Blijdorp ontdekt u de dieren van de wereld.

Pooldieren en zwarte Neushoorns

Elke winter organiseert Diergaarde Blijdorp de MidWinterZoo en is het park helemaal in winterse sferen. Er is dan een Poolavontuur met een binnenspeeltuin in de stijl van Antartica en een pooldierenroute waarmee u alles komt te weten over het leven van de dieren op de polen. Het hele jaar door kunt u terecht in het Oceanium met zwartpunthaaien, zeeleeuwen en zeeschildpadden. Bezoek het grootste vlinderparadijs van Europa, Amazonica. Stap in de Dikhuidenvleugel en ontmoet zwarte neushoorns. In het tropische bos Taman Indah ziet u de jonge olifant Nhi Linh. En in de Tijgerkreek zijn Sumatraanse tijgers. Even verderop ziet u de beroemde gorilla Bokito en in de nieuwe savanne kunt u giraffen bewonderen.

Boek een arrangement en combineer uw bezoek aan Diergaarde Blijdorp in Rotterdam met een overnachting in een van onze hotels.

Diergaarde Blijdorp 
www.diergaardeblijdorp.nl 
Blijdorplaan 8 
3041 JG Rotterdam

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Diergaarde Blijdorp