Overnacht in een Van der Valk hotel in Brabant

Ontdek het gezellige Brabant! Deze regio biedt alles wat uw tijdens uw weekendje weg nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, actieve activiteiten of een dagje de stad verkennen dan bent u in Brabant aan het juiste adres.

Als natuurliefhebber kunt u in Brabant uw hart ophalen. Brabant heeft een van de meest prachtige natuurgebieden. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen beschikt ver verschillende mooie wandelroutes en zelfs een paar prachtige routes voor fanatieke mountainbikers!

Wilt u samen met uw gezin er een gezellig dagje tussenuit? Wat dacht u van attractiepark Efteling? Zo vermaakt u zich de hele dag in de wereld vol wonderen. Meer op zoek naar spanning? Ga dan een dagje op safari in de Beekse Bergen. Terwijl u door het park rijdt, komt u onderweg verschillende exotische dieren tegen.

Naast leuke activiteiten voor het gezin, kunt u ook verschillende mooie museums of authentieke kastelen bezoeken. Zo is het historische kasteel in Helmond een echte aanrader. Tijdens een bezoek aan het kasteel kunnen uw kinderen een speurtocht door het kasteel doen waar zij verschillende opdrachten op moeten lossen en ook nog eens wat leren over de geschiedenis van Helmond!

Naast alle pretparken, musea en natuurgebieden beschikt Brabant ook over een hoop leuke steden. Denk hierbij aan de gezellige stad Eindhoven. De stad beschikt over een prachtig winkelcentrum waar u alle grote winkels terugvindt maar ook lokale boetiekjes. Liever een andere leuke stad bezoeken? Ontdek dan de bourgondische stad Breda. In het centrum vindt gezellige pleinen waar u heerlijk kunt genieten van een drankje en hapjes. Daarnaast kunt u in de stad ook veel bezienswaardigheden bezoeken. Beklim bijvoorbeeld de grote kerk waar u geniet van een uitzicht over de hele stad. Of ga er op uit met een leuke vaartocht over de singels van Breda.

Kortom, er is genoeg te beleven in het prachtige Brabant!

Deelnemende hotels

Toon filters