Weekendje weg met Kerst

Wilt u dit jaar een weekend weg met Kerst? Dan vindt u bij Van der Valk een groot aanbod aan kerstarrangementen. Als u kiest voor een kerstarrangement, geniet u van een overnachting in een comfortabele kamer, een uitgebreid kerstontbijt en een heerlijk diner met culinaire gerechten in een van de sfeervol ingerichte restaurants. De hotels zijn speciaal versierd in het kerstthema om u zo een echte kerstbeleving te geven. Met een kerstarrangement bij Van der Valk kunt u volledig ontspannen en beleeft u een onvergetelijke Kerst. 

Weekend weg rond Kerst

Samen met uw familie of gezin een weekend weg rond kerst? Bij Van der Valk hotels kunt u kiezen voor een losse overnachting met ontbijt of uit een van de verschillende arrangementen. In deze magische periode van het jaar is er in het hotel maar ook in de omgeving veel te beleven. Ga bijvoorbeeld de stad in en geniet van de versierde steden voor het kerstgevoel.

Bij veel Van der Valk hotels vindt u een kerstmarkt of andere kerstactiviteiten in de buurt. Denk hierbij aan verschillende theatershows, kerstspelletjes en gezellige steden. Wilt u een van de grote kerstmarkten bezoeken? Overweeg dan een weekend weg rond kerst bij Van der Valk in Duitsland. Hier vindt u de traditionele kerstmarkten. Zo kunt u de echte glühwein drinken en bij de kraampjes verschillende kerstartikelen kopen. Door de hele stad vindt u kerstbomen en kerstversieringen om u het ultieme kerstgevoel tijdens uw weekend weg rond Kerst te laten beleven.

Ander kerstaanbod

Liever niet een heel weekend weg met kerst? Onze Van der Valk hotels bieden ook verschillende kerstactiviteiten aan. Bijvoorbeeld het uitgebreide kerstontbijt of kerstbrunch. Of kies voor een kerstdiner bij Van der Valk. Hier heeft u keuze uit een à la carte kerstdiner of een kerstdinerbuffet. Bekijk het overzicht met alle verschillende mogelijkheden.

Winteraanbod

Naast het kerstaanbod wordt er in de maand december ook het reguliere winteraanbod aangeboden. Dit vindt u vaak in combinatie met 1 of meer overnachtingen in comfortabele hotelkamer, een uitgebreid ontbijtbuffet en een 3-gangendiner. Daarnaast beschikken de hotels over luxe faciliteiten zoals een wellness of een fitness.

In de wintermaanden biedt Van der Valk het Hartje Winter arrangement aan. Dit arrangement is speciaal samengesteld voor het winterseizoen en is vanaf 1 nacht te reserveren, in combinatie met ontbijt en een 3-gangendiner.