Ontdek onze verrassende acties

Veilig en Vertrouwd Verblijf bij Van der Valk

Hoge vroegboekkorting

Vroege Toekan Weken

De Vroege Toekan Weken bij Van der Valk zijn begonnen! Dit betekent dat u extra veel korting ontvangt op een verblijf dit voorjaar. De vroegboekkorting kan oplopen tot wel meer dan 50%! Dit is altijd inclusief een uitgebreid ontbijt bij Van der Valk. De actie loopt vanaf 20 januari tot en met 2 februari, dus boek snel! 

Vanaf
€ 29,50
per persoon per nacht

Kijk uit naar het voorjaar

Vrolijk Voorjaar arrangement

Kijkt u stiekem ook al uit naar het voorjaar? Lammetjes in de weide, narcissen die verschijnen en de temperaruur die langzaam oploopt. Na de sfeervolle wintermaanden is het bijna tijd voor de lente! Boek alvast ons Vrolijk Voorjaar arrengement en haal alles uit dit prachtige seizoen.

Vanaf
€ 69,50
per persoon per nacht

Wilt u er in het voorjaar even heerlijk tussenuit? Boek dan een voordelige overnachting bij een van de Van der Valk hotels. Ontdek samen de natuurrijke omgeving tijdens een heerlijke wandeling of fietstocht in de omgeving van het hotel en maak er een onvergetelijk nachtje weg van.

Restaurants open

We mogen weer

Onze restaurants zijn open!

Genieten van gastvrijheid; het kan weer in onze restaurants. Schuif aan, laat u in de watten leggen en proost op het leven! We staan voor u klaar met overheerlijke seizoensgerechten en regelrechte Van der Valk klassiekers. Ontdek onze restaurants in het binnen- en buitenland, zien we u snel? 

3=2 mini vakantie

3=2 mini vakantie

Extra lang genieten!

Wilt u drie nachten verblijven voor de prijs twee? Kies dan voor een 3=2 aanbieding bij uw favoriete Van der Valk Hotel! Extra lang genieten van de winterse dagen, een comfortabele hotelkamer en natuurlijk uitgebreid ontbijt. Klinkt goed, toch?

Hartje Winter arrangement

Geniet van de wintermaanden

Hartje Winter arrangement

Bent u liefhebber van de wintermaanden en hoopt u stiekem nog op een flink pak sneeuw? Boek dan snel nog een Hartje Winter arrangement, compleet verzorgd zodat u alleen nog hoeft te genieten. Voor u het weet is de winter voorbij!

Romantische overnachting van der valk

Romantisch

Vier de liefde!

Bent u op zoek naar een romantisch nachtje weg of wilt u uw geliefde eens in de watten leggen? Boek dan een romantisch nachtje weg bij Van der Valk! Geniet samen van alle luxe faciliteiten van het hotel of ontdek de prachtige omgeving, en maak er een onvergetelijk nachtje weg van.

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten