Ontdek onze verrassende acties

Veilig en Vertrouwd Verblijf bij Van der Valk

Hoge vroegboekkorting

Vroege Toekan Weken

De Vroege Toekan weken zijn begonnen bij Van der Valk! Dit betekent extra veel korting van 12 mei t/m 25 mei bij alle deelnemende hotels. De vroegboekkorting kan oplopen tot wel 50%. Dit is altijd inclusief een uitgebreid ontbijt bij Van der Valk. Boek snel want op=op!

Vanaf
€ 29,50
per persoon per nacht

Kijk alvast uit naar de zomer! Haal alles uit dit prachtige seizoen en vier een heerlijke paar dagen vakantie. Wilt u eropuit tijdens de zomer? Boek dan snel een arrangement en geniet van een ontbijt en diner in het hotel.

Vanaf
€ 72,50
per persoon

Wilt u er in het voorjaar tussenuit? Boek dan een voordelige overnachting bij een van de Van der Valk hotels. Ontdek samen de natuurrijke omgeving tijdens een heerlijke wandeling of fietstocht in de omgeving van het hotel en maak er een onvergetelijk verblijf van.

Vanaf
€ 29,50
per persoon per nacht
Nachtje of weekend weg

Overnachten

Nachtje of weekend weg

Geniet volop van een weekend weg of nachtje weg bij Van der Valk! Ontdek onze verrassende hotels in binnen en buitenland! Ga op avontuur in de omgeving en plof neer in het restaurant voor een uitgebreid ontbijt, heerlijke lunch of culinair diner. Wij verwelkomen u graag in een van onze hotels!

Vrolijk Voorjaar

Arrangementen

Vier de lente!

Kom deze lente helemaal tot rust samen met uw geliefde of gezin met een Vrolijk Voorjaar arrangement bij Van der Valk. Boek bij uw favoriete hotel een volledig verzorgd arrangement en geniet van uw minivakantie.

Romantische overnachting van der valk

Romantisch

Vier de liefde!

Bent u op zoek naar een romantisch nachtje weg of wilt u uw geliefde eens in de watten leggen? Boek dan een romantisch nachtje weg bij Van der Valk! Geniet samen van alle luxe faciliteiten van het hotel of ontdek de prachtige omgeving, en maak er een onvergetelijk nachtje weg van.

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten