Hotelarrangement Van der Valk

Wilt u een weekendje weg met een hotelarrangement? Dan heeft u bij Van der Valk ruime keus uit diverse arrangementen. Zo boekt u gemakkelijk een compleet verblijf en hoeft u zelf niets meer te regelen. Ben u op zoek naar een natuurrijke omgeving? Dan is een fiets- of wandelarrangement iets voor u. Bent u meer op zoek naar een culinaire beleving? Bekijk dan de culinaire arrangementen waar u verrast wordt met diverse overheerlijke gerechten. Wilde u altijd al een keer overnachten in een suite? Dan is een Suite Dream arrangement een goede keuze. Hier wordt u ondergedompeld in luxe! Kortom, voor ieder type verblijf is er een passend hotelarrangement naar uw eigen wensen bij Van der Valk.

Hotelarrangement met aanbieding

Bent u op zoek naar een compleet luxe hotelarrangement bij Van der Valk? Dan is een wellness arrangement wellicht iets voor u! Diverse Van der Valk hotels beschikken over een wellness, beautysalon en binnen- of buitenzwembad. Met dit arrangement zoekt u complete luxe en rust op. Warm bijvoorbeeld op in de sauna of neem een duik in het zwembad. Daarnaast zijn er diverse behandelingen en massages te boeken bij de hotels met een beautysalon. Wilt u graag meer privacy? Dan zijn er een aantal hotels met suites inclusief privé sauna’s. Samen met uw partner kunt u onbezorgd genieten van uw verblijf bij Van der Valk.

Hotelarrangement Noord-Holland

Wilt u graag een bezoek brengen aan het noorden van Nederland? Dan bent u bij Van der Valk op het juiste adres. Wat dacht u van een weekendje Volendam? Ontdek de klederdracht en de nostalgie waar dit toeristische plekje om bekend staat. Heeft u wel eens Groningen bezocht? In deze bruisende binnenstad kunt u heerlijk vertoeven op het terras. Altijd al eens een bezoek willen brengen aan Hoorn? Deze stad kent een rijke geschiedenis! Deze steden kunt u gemakkelijk bezoeken met een hotelarrangement bij Van der Valk. Zo zijn er nog veel meer mooie plekken te bezoeken in het noorden van Nederland. Kortom, wij verwelkomen u graag in een van de Van der Valk Hotels!