Ontdek onze verrassende acties

Een fantastisch verblijf bij Van der Valk

Hoog Zomer arrangement

Geniet van de zomer

Speciaal om het seizoen te vieren bieden de Van der Valk hotels een zomerdeal aan. Dé perfecte aanleiding voor een weekendje weg in een Van der Valk hotel in eigen land. U begint de volgende dag extra goed met een luxe ontbijt en sluit de dag af met een diner naar keuze. Zo heeft u gedurende de dag genoeg tijd en energie voor een leuke fiets-, of wandeltocht.

Genieten met het gezin

Familieaanbiedingen

Bent u op zoek naar leuke familie-uitjes? Dan zit u bij Van der Valk goed! In de omgeving van de Van der Valk hotels zijn genoeg mogelijkheden om eropuit te gaan met het gehele gezin. Met z’n allen de omgeving ontdekken, de stad verkennen, plezier maken in het pretpark, dieren spotten in de dierentuin of een dagje shoppen. Redenen genoeg om een familie uitjes met overnachting te boeken! 

Aanbiedingen

Scherpe prijzen

Wilt u voordelig overnachten bij Van der Valk? Dan vindt hier de beste aanbiedingen van alle Valk Verrast hotels! Ga er even gezellig samen of met het gezin voordelig tussenuit. Gaat u graag fietsen of wandelen? Of wilt u graag genieten van een vakantie in eigen land? Bekijk dan alle huidige acties en vind de beste Van der Valk aanbieding die bij u past!

Zomeraanbod

Vier de zomer

De korte broeken, zomerse jurkjes, slippers en shirts kunnen weer tevoorschijn komen! Heerlijk genieten van lange dagen met zwoele avondtemperaturen, gezellige etentjes met vrienden en lekker op vakantie. De zomer is een feestje! Vier dit seizoen met de zomeraanbiedingen bij uw favoriete Van der Valk hotel of restaurant. Weet u al waar u de zomer gaat vieren?

Optimaal genieten van de zomer, hoe kan het beter dan met een flinke fietstocht? Combineer het met een comfortabele overnachting bij Van der Valk voor een actieve (mini)vakantie. Na een goede nachtrust en uitgebreid ontbijt bent u klaar om erop uit te trekken, bijvoorbeeld naar een waanzinnig natuurgebied of bruisende stad vol historie, bezienswaardigheden én gezellige terrasjes voor een korte pitstop.