Hotel in Nederland

In het noorden van West-Europa, aan de Noordzeekust, ligt het land Nederland. Hoewel het een relatief klein land is, heeft Nederland veel te bieden. Amsterdam is veruit de populairste stad van het land, maar andere steden zoals Groningen of Utrecht zijn net zo leuk en een stuk minder druk! Een hotel in Nederland is een perfecte manier om dit prachtige land in ultiem comfort te ontdekken. Ontdek alternatieve steden en boek je hotel bij Van der Valk. 

Genieten van cultuur in de oude Hanzestad Groningen

In het noordelijkste puntje van Nederland ligt de stad Groningen. Groningen is een levendige stad die veel te bieden heeft op het gebied van prachtige historische monumenten, een rijke cultuur, leuke winkelstraten om heerlijk te shoppen en bijzondere restaurants. Groningen heeft veel musea, zoals het Groninger Museum, Universiteitsmuseum en Storyworld. Wilt u zich omringen met natuur, bezoek dan het Zuidlaardermeer, Noorderplantsoen of Stadspark. Maak uw verblijf compleet bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk, een hotel in Nederland dat perfect gelegen is nabij het centrum van Groningen.

Ga shoppen in Roermond

Wilt u uw verblijf vullen met shoppen? Dan is de stad Roermond een perfecte locatie voor u! Deze stad in het zuiden van Nederland heeft een aantrekkelijk winkelgebied, met onder meer de bekende Designer Outlet. Hier vindt u al uw favoriete designermerken, de laatste trends en een ruim aanbod aan eetgelegenheden. Van der Valk Hotel Arresthuis ligt op loopafstand van het Designer Outlet Center. Dit hotel in Nederland is gevestigd in een voormalige gevangenis van Roermond, waar u zult slapen in de voormalige cellen.

Prachtige architectuur in 's-Hertogenbosch

De stad 's-Hertogenbosch, ook wel Den Bosch genoemd, is een echte Bourgondische stad. Door haar veelzijdigheid stelt de stad niet teleur. Er is iets voor de enthousiaste cultuurliefhebbers, de shopaholics, de natuurliefhebbers en de Bourgondische levensgenieters. Geniet van typisch Bossche lekkernijen zoals een Bossche Bol, een grote bol bladerdeeg gevuld met slagroom en omhuld met chocolade of maak een wandeling door de prachtige gebouwen. Den Bosch valt op door zijn middeleeuwse en gotische architectuur: voorbeelden hiervan zijn de Sint-Janskathedraal, Kasteel Heeswijk en het Noordbrabants Museum. Verblijf in Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught om dicht bij de beste hoogtepunten van de stad te zijn.

Meer alternatieve plekken in Nederland ontdekken die het bezoeken waard zijn? Bekijk alle Van der Valk hotels in Nederland en vindt uw volgende bestemming!