Ontdek onze verrassende acties

Een fantastisch verblijf bij Van der Valk

Arrangementen

3=2 Aanbieding

Deze zomer een paar dagen weg wordt nóg leuker met de Van der Valk 3=2 aanbiedingen! U verblijft namelijk 3 nachten en betaalt er maar 2! U profiteert dus van scherpe kortingen waardoor u extra veel leuke dingen kunt doen in en rondom het hotel.

Een stedentrip is de ideale mix voor cultuurliefhebbers, shoppers en Bourgondiërs. Een paar dagen ertussenuit en genieten van de mogelijkheden. Stedentrips laten zien dat u niet ver weg hoeft om te kunnen genieten van andere culturen! Bovendien zijn veel steden gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Speciaal om het seizoen te vieren bieden de Van der Valk hotels een zomerdeal aan. Dé perfecte aanleiding voor een weekendje weg in een Van der Valk hotel in eigen land. U begint de volgende dag extra goed met een luxe ontbijt en sluit de dag af met een diner naar keuze. Zo heeft u gedurende de dag genoeg tijd en energie voor een leuke fiets-, of wandeltocht.

Laat de zon in Nederland te lang op zich wachten? De Van der Valk vakanties naar zonbestemmingen zijn voorzien van de perfecte temperatuur! Geniet u straks aan de Côte d’Azur, Costa Brava of Caraïben van een heerlijke vakantie? Ontdek het verrassende zonnige aanbod van de Van der Valk vakanties.

Wilt u voordelig overnachten bij Van der Valk? Dan vindt u op deze pagina de beste aanbiedingen van alle Valk Verrast hotels! Ga er even gezellig samen of met het gezin voordelig tussenuit! Gaat u graag fietsen of wandelen? Wilt u graag genieten van een vakantie in eigen land? Bekijk alle huidige acties en vind de beste Van der Valk aanbieding die bij u past!