Overnacht in een hotel in juni

Komt u genieten in de lente en zomer bij Van der Valk tijdens de maand juni? Boek dan een verblijf in een van onze luxe hotels tijdens deze zonnige dagen. De hotels bieden diverse arrangementen aan zoals een Hoog Zomer arrangement en een 3=2 deal. Met deze 3=2 deal verblijft u 3 nachten voor de prijs van 2! Ga eropuit met de fiets of wandel in de omgeving van de hotels. Komt u verblijven bij Van der Valk? Ontdek dan het aanbod van uw favoriete Van der Valk hotel in juni.

Wilt u voor de zomervakantie er nog even tussenuit? Dan kunt u genieten van een nachtje, weekend of een weekje weg. U kunt bij Van der Valk terecht in Nederland maar ook in het buitenland. Heeft u zin in een zonvakantie in juni? Dan kunt u naar het Caribisch gebied reizen en verblijven in een van onze hotels. Verder kunt u terecht in België, Frankrijk, Spanje en Duitsland. Overal zijn verschillende activiteiten te doen waar u zich uw gehele verblijf kunt vermaken. Ontdek al deze mogelijkheden tijdens uw verblijf in het hotel in juni bij Van der Valk.

Wanneer u er met de kinderen erop uit wilt, kunt u in de maand juni een weekend weg of er een nachtje op uit. Bij Van der Valk kunt u een verblijf gemakkelijk combineren met leuke activiteiten. Ontdek de natuur en trek samen de buitenlucht in. Ga bijvoorbeeld naar de Efteling om te genieten van de spanning en adrenaline. Uw kinderen beleven hier een prachtige tijd en u ook. Verder kunt u ook naar een dierentuin met de kinderen. Na een dagje weg kunt u aanschuiven in het restaurant voor de lekkerste gerechten. Daarbij is er rekening gehouden met de kleine gasten. Het Timo Toekan kindermenu is geschikt voor de kleine eters. Hier is genoeg keuze voor iedereen zodat elke gast van groot tot klein tevreden is. Neem een kijkje voor verschillende aanbiedingen in juni bij een van onze hotels!

Kortom, er heerlijk tussenuit gaan tijdens deze mooie zonnige dagen doet u bij Van der Valk!