Attracties

Dolfinarium Harderwijk

Dolfinarium Harderwijk

Ervaar het Dolfinarium in Harderwijk

Het Dolfinarium in Harderwijk is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Het is ook de enige plek in Nederland waar u dolfijnen, walrussen en stellerzeeleeuwen in levende lijve kunt zien. Maar het draait vooral om de shows een voorstellingen in het Dolfinarium. Niet voor niets werd in 2013 de dolfijnenshow Aqua Bella gekozen als beste show ter wereld.

Shows en zeeleven

In Dolfinarium Harderwijk ziet u zeezoogdieren als de tuimelaardolfijn, bruinvis, walrus, zeehonden, zeeleeuwen, zeekreeften, roggen en kleine Noordzee haaien. Ook andere bewoners van de Noordzee zijn er te zien zoals zeebaarzen, goudbrasems, diklipharders, driedoornige stekelbaarzen, gevlekte lipvissen, regenboogforellen, schollen, tarbots, strandkrabben, zeekreeften en haaien. U kunt ze van zeer dichtbij meemaken (haaien en roggen kunt u aaien!). De Odiezee toont zowel het boven- als het onderwaterleven. En tijdens 11 spetterende shows en voorstellingen laten de dieren zoals walrussen, dolfijnen en zeeleeuwen hun verbluffende gedragingen zien, waarbij u de mooiste sprongen gade kunt slaan.

Winter Dolfinarium

Speciaal voor de kerstvakantie is het Dolfinairum geopend. Geniet van de winterse sfeer met de mooiste kerstbomen, een heerlijk kampvuur en vrolijke muziek.

Openingstijden

Van 20 december t/m 4 januari en van 14 februari  t/m 1 november ben je van harte welkom.

Boek een arrangement en combineer uw bezoek aan Dolfinarium Harderwijk met een overnachting in een van onze hotels.

Dolfinarium Harderwijk 
www.dolfinarium.nl 
Strandboulevard Oost 1 
3841 AB Harderwijk

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Dolfinarium Harderwijk