Attracties

Vogelpark Avifauna

Vogelpark Avifauna

Ervaar Vogelpark Avifauna

Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn is een van de bekendste vogelparken ter wereld. U vindt er een enorme diversiteit aan exotische vogels, van flamingo's tot honingpapegaaitjes. Sinds kort zijn er ook apen te zien in Vogelpark Avifauna! De pluizige ringstaartmaki's en rode vari's lopen rond in het Afrika gebied. 

Vogeldemonstraties en voeren

In Vogelpark Avifauna ontdekt u allerlei spannende vogelwerelden. In de Filipijnenhal ziet u de vogels drinken uit de sawa’s en hoort u het bijzonder geluid van de neushoornvogel. De grootste kolonie flamingo’s van Europa kunt u bewonderen in het Cubaanse brakwatermoeras. Tijdens vogeldemonstraties leert u onder andere hoe roofvogels hun prooi belagen en hoe een gier een eitje opent. U kunt zelf de honingpapegaaien in de Australische Lori Landing voeren. Of ga eens nachtvogels bekijken in de nachtsafari. Voor de kinderen is er een grote speeltuin met de grootste glijtoren van Nederland en een megatrampoline, botsauto’s en bootjes.

Demonstraties en voederingen zijn te zien van 28 maart tot en met 31 oktober. 

Boek een arrangement en combineer uw bezoek aan Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn met een overnachting in een van onze hotels.

Vogelpark Avifauna
www.avifauna.nl
Hoorn 65 
2404 HG Alphen aan de Rijn

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Vogelpark Avifauna