Overnacht in een Van der Valk hotel in Zeeland

Zeeland beschikt over prachtige natuurgebieden die u kunt bezoeken. Zo kunt u een bezoek brengen aan Natuurgebied De Schotsman of De Oranjezon. Ook is het bezoeken van de stad Middelburg een leuk dagje weg.

Proef de cultuur van de oude stad Middelburg en maak een wandeling langs de historische gebouwen. Zo heeft het centrum van Middelburg erg veel rijksmonumenten die stuk voor stuk bezoekje waard zijn, sommige gebouwen zijn wel 500 jaar oud! Liever een wandeling over het strand of over de boulevard wandelen? In Vlissingen bent u aan het juiste adres! De boulevard heeft een gezellige sfeer met kleurrijke huisjes en winkels. Naast het bezoeken van winkels kunt u hier genieten van het uitzicht terwijl u lekker uitwaait.

Voor de fietsliefhebber is Zeeland de ideale uitvalbasis, er zijn talloze fietsroutes die u kunt afleggen. Zo kunt u ervoor kiezen om de nummer 1 fietsroute van Zeeland te fietsen namelijk de Watersnoodroute. Deze route is 61km lang en laat u onderweg prachtige dorpjes ontdekken en de dijken die het in het verleden hebben begeven tijdens de watersnoodramp. Tijdens de route ziet u verschillende mooie bezienswaardigheden met bordjes met informatie. U leert ook nog iets over de geschiedenis van Zeeland tijdens de prachtige fietstocht!

Bezoekt u liever een museum? Dan is het Zeeuws Museum een echte aanrader. Tijdens een bezoek aan het museum worden er verschillende historische en mooie bezienswaardigheden tentoongesteld. Dit verschilt van de echte Zeeuwse dingen zoals het blauwwitte servies tot opgravingen van wel 700 jaar oud!

Kortom Zeeland is geschikt voor zowel jong als oud en is extra leuk als u iets wilt leren over de geschiedenis van de mooie provincie!

Hoewel wij ons momenteel niet in Zeeland bevinden, bieden we een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van deze prachtige provincie. Onze nabijgelegen hotels Hotel Ridderkerk en Hotel Breda bieden comfortabele accommodaties en uitstekende voorzieningen voor uw verblijf. Na een dag vol avontuur en verkenning in Zeeland kunt u terugkeren naar een ontspannende omgeving en genieten van de gastvrijheid die onze hotels te bieden hebben.